Suolistosairaus vei liigajoukkue Ässien hyökkääjä Niko Kivelän Meilahteen

© Kuva: Juha Tamminen

Ässien hyökkääjä Niko Kivelä, 25, joutui Meilahteen joulun yli. Suolistosairaus IBD vei Jokerien kasvatin joukkueen vahvuudesta seitsemäksi päiväksi vuodepotilaaksi, ja inhottava tauti todettiin pelaajalla pari-kolme viikkoa sitten.

– Sain jonkinmoisen lääkityksen, mikä ei toiminut mulla, ja kondis romahti totaalisesti. Meilahdessa lääkäritkin olivat ihmeissään, että miten lääkkeet eivät tehonneet. Nyt ollaan rankemmissa lääkkeissä. Puhutaan biologisista lääkkeistä, mitä ammutaan muhun.

– Kukaan ei saa tulla moikkaa, kun on tää koronashowkin, tällä kaudella Liigan 13 ottelussa tehot 1+1=2 (-3) tehnyt hyökkääjä huokaa.

Motiivit ulostuloon Liigan runkosarjassa parhaimmillaan jopa 12 maalia latoneella Kivelällä ovat selvät.

– Tämä on tuntemattomampi sairaus vielä isossa kuvassa. Kannattaa olla rohkea – vaikka on ulostulevaa tavaraa – ja uskaltaa sanoa lääkäreille, eikä jäädä pohtimaan yksin, että mikähän on. Ei sitten käy tätä tilannetta, että tää leviää vaikeeseen asteeseen.

Voit lukea jutun kokonaisuudessaan täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.