Montreal Canadiens hankki maanantaina nimekkään vahvistuksen hyökkäykseensä legendaarisen kanadalaisseuran solmittua vuoden mittaisen sopimuksen konkarihyökkääjä Corey Perryn kanssa.

35-vuotias Perry kuittaa tuoreesta diilistään 750 000 dollarin korvauksen, mikä on iso pudotus miehen viime kaudella Dallas Starsissa tienaamaan 3,25 miljoonan taalan vuosiansioihin.

Urallaan mm. Stanley Cupin sekä NHL:n pistepörssin voittanut Perry takoi viime kaudella pelaamissaan 57 runkosarjapelissä tehot 5+16=21. Stanley Cupin finaalitappioon päättyneet pudotuspelit lihottivat hyökkääjän tehotilastoa 27 ottelussa pistein 5+4=9.

Perryn tulo tietää samalla lisää kilpailua kahdelle Canadiensin suomalaislaiturille, Joel Armialle ja Artturi Lehkoselle. Suomalaiskaksikon ensisijainen pelipaikka on Perryn tavoin hyökkäysketjun oikeassa laidassa.