Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF julkaisi maalikoosteen nuorten MM-kisojen Suomen ja Kanadan välisestä alkulohko-ottelusta.

Lohkonsa kärkimaat ottivat yhteen uutenavuotena Suomen aikaa yhdeltä yöllä. Kyyti oli nuorille Leijonille varsin kylmää.

Suomalaiset joutuivat nöyrtymään Kanadan armottoman myllytyksen edessä lukemin 4–1.

Kanadalaiset aloittivat maalien mättämisen ensimmäisessä erässä Dylan Cozensin osumalla. Punapaidat lisäsivät johtoaan toisessa erässä Dylan Hollowayn ja Peyton Krebsin maaleilla.

Kolmannessa erässä Leijonien Brad Lambert onnistui kaventamaan hetkeksi Topi Niemelän ja Juuso Pärssisen avustuksella.

Pari minuuttia erän loppua Cozens sinetöi kuitenkin Kanadan voiton mittelön toisella maalillaan.

Katso alta videokooste ottelun maaleista.