Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue kohtaa myöhään lauantai-iltana pelattavassa puolivälieräkamppailussa Ruotsin.

Otteluun lähdetään tasaisista asetelmista, kun Nuoret Leijonat nappasi alkulohkossa neljästä ottelustaan yhdeksän pistettä. Ruotsi keräsi puolestaan omassa lohkossaan seitsemän pistettä.

Puolivälierissä alkulohkon tuloksilla ei ole kuitenkaan enää mitään merkitystä, sillä nyt panoksena on paikka MM-välierissä.

Leijonat.com listaa alle kolme Ruotsin pelaajaa, joiden kanssa Suomen pitää olla erityisen tarkkana.

Lucas Raymond

Lucas Raymond on ikäluokkansa parhaimmistoa koko maailmassa. 18-vuotias hyökkääjä varattiin tänä kesänä NHL:ään koko tilaisuuden neljäntenä pelaajana. Huippuvaarallinen laituri on katsojan näkökulmasta erityisen miellyttävä seurattava, sillä hän on erittäin nopea ja taitava pelaaja. Raymond on ollut vielä tässä turnauksessa hieman vaisu, mutta siitäkin huolimatta nuoren hyökkääjän kanssa saa olla varpaillaan joka vaihdossa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Lucas Raymond (kuvassa oik.) on poikkeuksellisen taitava hyökkääjä, jonka kanssa Suomi saa olla tarkkana. Kuva: Getty Images

Noel Gunler

Noel Gunler oli alkulohkossa Ruotsin tehokkain pistemies, kun neljässä ottelussa syntyi viisi (4+1) tehopistettä. 19-vuotias laitahyökkääjä omaa erinomaisen laukauksen, jota hän tykkää myös käyttää. Laukaus lähtee vaarallisesti monesta eri paikasta ja asennosta.

Victor Söderström

Victor Söderström on MM-kisojen parhaita puolustajia, jolla on jo NHL-sopimus takataskussa. 19-vuotias nuorukainen on erinomainen luistelija, joka osaa tehdä kaukalossa kypsiä ratkaisuja. Loistavan syöttötaidon myötä kerännyt turnauksessa jo tehopisteet 0+5. Tulevaisuuden NHL-nimiä.