Kovia nimiä vapautumassa Suomen kaukaloihin? Nämä AHL-seurat jättävät koko kauden väliin

© Kuva: Getty Images

AHL:ssä on tulevalla kaudella mukana poikkeuksellisesti vain 28 seuraa.

AHL tiedottaa verkkkosivuillaan, että Charlotte Checkers (Florida Panthersin farmi), Milwaukee Admirals (Nashville Predatorsin farmi) sekä Springfield Thunderbirds (St. Louis Bluesin farmi) jättävän kauden väliin ja palaavat sarjaan kaudella 2021-22.

Tuoreen päätöksen myötä osa suomalaisista saattaa jäädä ilman pelipaikkaa. Ainakin Eetu Luostarinen ja Aleksi Heponiemi ovat sellaisia nimiä, joiden NHL-paikka ei ole todellakaan kirkossa kuulutettu. Myös Niko Mikkolan ja Eeli Tolvasen minuutit saattavat olla tiukassa NHL:n puolella.

AHL-seurat pelaavat tulevalla kaudella viidessä eri divisioonassa, jotka näet alta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.