AHL:ssä on tulevalla kaudella mukana poikkeuksellisesti vain 28 seuraa.

AHL tiedottaa verkkkosivuillaan, että Charlotte Checkers (Florida Panthersin farmi), Milwaukee Admirals (Nashville Predatorsin farmi) sekä Springfield Thunderbirds (St. Louis Bluesin farmi) jättävän kauden väliin ja palaavat sarjaan kaudella 2021-22.

Tuoreen päätöksen myötä osa suomalaisista saattaa jäädä ilman pelipaikkaa. Ainakin Eetu Luostarinen ja Aleksi Heponiemi ovat sellaisia nimiä, joiden NHL-paikka ei ole todellakaan kirkossa kuulutettu. Myös Niko Mikkolan ja Eeli Tolvasen minuutit saattavat olla tiukassa NHL:n puolella.

AHL-seurat pelaavat tulevalla kaudella viidessä eri divisioonassa, jotka näet alta.

AHL Communications

@AHLPR
28 teams will be participating in @TheAHL's 2020-21 season, which opens Feb. 5

Details: theahl.com/28-teams-parti…