Kouvolan KooKoo tiedotti torstaina solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Christian Thomasin kanssa.

28-vuotias kanadalainen pelasi viime kaudella KHL:ssä Traktorin riveissä 20 ottelua sekä Sveitsissä SC Bernin riveissä yhden ottelun.

NHL-legenda Steve Thomasin poika on pelannut NHL:ssä New York Rangersin, Montreal Canadiensin sekä Arizona Coyotesin riveissä yhteensä 27 ottelua (1+2=3).

KooKoon tiedote:

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Thomas on New York Rangersin vuoden 2010 toisen kierroksen varaus, joka on urallaan pelannut niin NHL:ssä kuin AHL:ssäkin. Thomas päätti kauden 2019–2020 Sveitsin SC Bernissä, mutta alkukaudesta vaikutti KHL:ssä Traktor Chelyabinskissä 20 ottelussa tehoin 2+1=3. Kaudella 2018–2019 hyökkääjä taiteili saman joukkueen väreissä 19 pistettä (9+10).

NHL:ssä hyökkääjä on edustanut mm. Arizona Coyotesia, Montréal Canadiensia ja New York Rangersia. Lisäksi Thomas voitti olympiapronssia Pyeongchangin olympialaisissa 2018.

– Thomas on nopea ja teräväliikkeinen pelaaja, jolla on hyvät hyökkäyspeliaistit. Hän saapuu täyttämään Mingoian jättämää aukkoa, joten odotamme hänen ottavan paikkansa joukkueen kärkipelaajana, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Christian pelaa KooKoossa numerolla 92 liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen koronatestien ja karanteenin jälkeen viikolla 2.