Jokereille tärkeä jatkosopimus: Maalitykki pysyy pitkään joukkueen väreissä!

© Kuva: Mikko Taipale

Jokerit tiedottaa nettisivullaan solmineensa hyökkääjä Nicklas Jensenin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

27-vuotias tanskalainen on edustanut helsinkiläisryhmää syksystä 2017 alkaen.

– Jensen on tuonut joukkueeseemme poikkeuksellista maalintekovoimaa viime vuosien aikana. Lisäksi hänen voitontahtonsa näkyy kaukalossa ratkaisevilla hetkillä ja etenkin pudotuspeleissä. Hän kuuluu joukkueen monivuotiseen ydinryhmään ja on hienoa saada pitää hänet riveissämme myös tulevina kausina, toteaa Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

Jensen on jatkodiiliinsä erittäin tyytyväinen.

– On ollut mahtavaa pelata neljä viime vuotta Jokereissa ja Helsingissä, joista ovat muodostuneet kotini. Halusin näin olevan myös tulevaisuudessa. Joukkuekaverini, seurajohto, kannattajat ja kaikki seuran ympärillä ovat olleet upeita minua kohtaan ensimmäisestä päivästäni lähtien. Edessämme on jännittävä tulevaisuus, jossa päätavoite on voittaa mestaruus Jokereille, Jensen toteaa.

Tällä kaudella Jensen on tehnyt 32 pelissä 14+9=23 pistettä. Hän on joukkueen paras maalintekijä ja kolmanneksi paras pistemies Brian O’Neillin ja Jordan Schroederin jälkeen.

Tanskan maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Jensen on pelannut Jokereissa kaikkiaan 161 runkosarjaottelua tehoin 69+55=124. Pudotuspeleissä 23 kamppailun saldo on 6+10=16. Runkosarjan osalta Jensen on Jokereiden KHL-ajan neljänneksi paras pistemies ja pudotuspeleissä edellä on ainoastaan maanmies Peter Regin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.