Pitkä odotus päättyy pian, kun NHL:ssä palataan tositoimiin Suomen aikaa 14. tammikuuta.

Tulevallakin kaudella ottelut ovat katsottavissa tuttuun tapaan suorina lähetyksinä Elisa Viihde Viaplayssa sekä suurin osa myös V sport -kanavilla.

Tulevalla sesongilla suomalaisia kiekkofaneja hemmotellaan paljon, sillä Viaplayn kiekkotiimi lähettää suomenkieliset NHL-studiot jokaisena peliviikonloppuna.

Viaplayn NHL-studioissa asiantuntijoina jatkavat aiemmilta kausilta tutut Sami Hoffrén, Ville Nieminen, Esa Pirnes, Ossi Väänänen sekä Pohjois-Amerikasta käsin Kimmo Timonen. Studiossa keskustelua johtaa Iiro Harjula ja selostuksista vastaavat Antti Mäkinen, Tero Kainulainen ja Nuutti Vihtilä.

– Globaalit haasteet ovat muokanneet myös NHL:n uuden kauden ohjelmistoa. Mutta nuo muutokset palvelevat upeasti sarjan seuraajia. Mahtavia rivalry-kamppailuita illasta toiseen ja viime kausien tapaan pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan jokaisena viikonloppuna. NHL on jälleen tehnyt poikkeuksellisissa hetkissä hienoa työtä, meidän tehtäväksi jää nauttia maailman parhaasta jääkiekosta, kuvailee Antti Mäkinen tulevaa kautta NENT Groupin tiedotteessa.

Keskiviikkona 13. tammikuuta on luvassa ohjelmaa aamusta iltaan, kun tarjolla on aluksi kahden viimeisimmän kauden ratkaisevat Stanley Cup -finaalit ja runsaasti ennakoita ennen kauden avausottelua Philadelphia Flyers-Pittsburgh Penguins, joka käynnistyy 14. tammikuuta kello 00.30.

Näet NHL:n kaikki prime time -ottelut alta.