NHL-toimittaja povaa kovia Mikko Lehtoselle: Aikakautemme kovin rekrytointi!

© Kuva: Leijonat.fi

The Athleticin toimittaja Scott Wheeler arvioi viimeisimmässä artikkelissaan, millaisen roolin Mikko Lehtonen tulee saamaan NHL:stä. Vaikka puolustuksen pelipaikoista onkin kova kilpailu, Wheeler pitää varmana, että Lehtonen ei joudu hakemaan vauhtia farmista.

Lehtonen pelaa joko kakkos- tai kolmospakkiparissa. Kätisyyksien vuoksi todennäköisempi paikka on kolmospari. Ylivoima-aikaa hän voi saada kakkosylivoimassa.

Wheeler pitää Lehtosta ylipäätään kovassa arvossa.

– Joka vuosi on kourallinen eurooppalaisia vapaita agentteja, jotka lähtevät NHL:ään ja moni joukkue on kiinnostunut heistä. Yleensä heistä tulee alempien ketjujen pelaajia, Wheeler kirjoittaa.

– Lehtosen tapauksessa datan perusteella näyttää siltä, että hän ei ole vain tämän vuoden kiinnostavin eurooppalainen vapaa agentti, mutta ehkä kiinnostavin eurooppalainen tuontipuolustaja, jonka olemme nähneet rekrytoinnin modernilla aikakaudella.

Lehtonen on pelannut viime kaudet Jokereissa ja häntä on tituleerattu usein Euroopan parhaaksi puolustajaksi. 26-vuotias puolustaja pelasi alkukauden lainalla helsinkiläisseurassa ja iski 17 KHL-ottelussa tehot 8+9=17.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.