Lähde: Jarmo Kekäläinen valmis rysäyttämään Kaapo Kakon sisältävän jättikaupan – halvalla ei suomalainen irtoa!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin tähtisentterin Pierre-Luc Duboisin julkisuuteen kantautunut siirtopyyntö on pitänyt joukkueen suomalais-GM:n Jarmo Kekäläisen kiireisenä.

The Fourth Period -sivuston päätoimittajan David Pagnottan tietojen mukaan ainakin kahdeksan NHL-seuraa olisi tiedustellut Duboisista. Yhden näistä seuroista kerrotaan olevan uutta keskushyökkääjää tarkkaileva New York Rangers.

Pagnottan mukaan myös Kekäläinen olisi suunnannut katseensa Rangersin superlupaukseen Kaapo Kakkoon.

– Oikeaa laitaa pelaava Kaapo Kakko on pelaaja, jonka Columbuksen uskotaan haluavan Duboisista. Vielä ei ole varmuutta, että kuinka pitkälle vaihtoneuvottelut ovat edenneet, mutta Kakko on yksi Columbuksen kohteita. Rangers yrittää varmasti pitää kiinni Kakosta, ja kääntää vaihtoneuvottelut enemmänkin Filip Chytiliin tai muihin nuoriin pelaajiin, Pagnotta kertoo.

– Kekäläinen aikoo ottaa oman aikansa tämän asian kanssa – ellei tietenkin oikea vaihtokauppa tipahda suoraan syliin. Vaikka Duboisin siirtopyyntö onkin tullut julkisuuteen, ei Blue Jacketsillä siltikään ole aikarajaa hänen kauppaamiseen. He voivat odottaa vaikka ensi kesäkuun varaustilaisuuteen asti, Pagnotta valaisi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.