Pelicansin luova bisnesidea onnistui: Ensimmäinen 10 000 euron ottelupaketti meni kaupaksi!

© Kuva: Getty Images

Liiga-otteluita on jouduttu koronarajoitusten vuoksi pelaamaan jo tovi tyhjille katsomoille.

Lahden Pelicans keksi kuitenkin tilanteessa liiketoimintamahdollisuuden. Lahdessa yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten henkilömäärä on rajoitettu tällä hetkellä enintään 10 ihmiseen ja seura päätti hiljattain lanseerata 10 000 euron hintaisen President VIP-paketin.

Maanantaina lahtelaisryhmä tiedotti nettisivullaan ensimmäisen paketin menneen kaupaksi.

Ainutlaatuisen VIP-paketin on ostanut hollolainen perheyritys Viherpalvelut Hyvönen Oy, joka varasi sen tulevan lauantain Pelicans-Jukurit-otteluun.

– Halusimme tukea ja auttaa seuraa. Pelicans on pelannut todella hienosti tämän kauden ja onhan se upeaa päästä seuraamaan ja kannustamaan joukkuetta privaattipaikoille, kertoo Viherpalvelut Hyvönen Oy:n talous- ja henkilöstöjohtaja Katja Hyvönen Pelicansin tiedotteessa ja jatkaa:

– 12-vuotias poikamme myös pelaa Pelicans-junioreissa ja on kova Pelicans- sekä Ryan Lasch -fani. Hän innostui valtavasti kuullessaan tällaisesta mahdollisuudesta. Meidät valittiin Hollolan vuoden 2019 yrittäjiksi emmekä ole tuota palkintoa mitenkään juhlineet, niin tässä on hyvä tilaisuus myös siihen.

Paketti sisältää 1-4 henkilölle paikat Isku Areenan parhailta paikoilta pääkatsomosta ja otteluelämyksestä on muutenkin tehty täysin poikkeuksellinen: kuljetukset peliin tapahtuvat Luxury-kuljetuksella, joka noutaa vip-vieraat paikalle 120 kilometrin säteellä hallista.

Lisäksi ennen ottelua ja erätauoilla käytössä on sauna-aitio rajattomine virvokkeineen. Ruokailu järjestyy henkilökohtaisen kokin herkkuja nauttien ja illan sujuvuudesta vastaa oma hovimestari.

Kamppailun jälkeen vip-vieraiden valitsema kotijoukkueen paras pelaaja luovuttaa pelissä käyttämänsä mailan tai pelipaitansa nimikirjoituksella varustettuna.

Koko kokemuksen ikuistaa luonnollisesti ammattivalokuvaaja.

Pelicansin President VIP -tuote on vapaana vielä tulevan torstain (14.1) Pelicans-Sport -peliin sekä ensi viikon perjantain (22.1) Pelicans-SaiPa -otteluun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.