Jesse Puljujärvi vastasi toimittajien kysymyksiin englanniksi: kielitaito kehittynyt huimasti – katso haastattelu

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärvi on esiintynyt vahvasti NHL:ssä palattuaan Edmonton Oilersin riveihin täksi kaudeksi. Tehopisteitä ei toistaiseksi ole tilille tullut, mutta jos vire jatkuu tällaisena, tehopisteet ovat vain ajan kysymys.

Puljujärvi on saanut paljon kritiikkiä huonosta kielitaidostaan. Nyt suomalaisnuorukainen esitteli parantunutta kielitaitoaan lehdistötilaisuudessa. Englanninkielentaidot ovat ottaneet selvän harppauksen eteenpäin.

Puljujärveltä kysyttiin siitä, että Puljujärvi hymyilee paljon. Tunteeko Puljujärvi tällä kertaa itsensä onnellisemmaksi Edmontonissa?

– Jos hymyilen ja olen iloinen, niin pelaan paremmin. Aina asiat ei kuitenkaan mene niin. Vuodessa on 365 päivää, ja aina ei hymyilytä. Nyt menee hyvin, niin miksen olisi iloinen. Olen todella iloinen, että saan olla taas täällä, Puljujärvi vastasi.

 


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?