HIFK:ssa sivuraiteelle joutunut taituri uhkuu näyttöhaluja: ”Koutsit joutuisivat Helsingin päässäkin miettimään uudelleen…”

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans löysi loukkaantuneen puolustaja Niclas Almarin tilalle pikavauhtia korvaajan, kun HIFK:n Eero Teräväinen liittyi ryhmään helmikuun loppuun asti kestävällä lainasopimuksella.

21-vuotias Teräväinen liittyi tiistaina uuden joukkueensa harjoituksiin. Viime aikoina HIFK:ssa vähäiselle vastuulle jäänyt taitava pakki saapuu Lahteen täynnä pelihaluja.

– En vain ole viime aikoina mahtunut pelaamaan. Nyt kun Yohann Auvitukin tuli joukkueeseen, niin tällä hetkellä on yksinkertaisesti vaikea mahtua kokoonpanoon, Teräväinen avaa Pelicansin nettisivulla ja jatkaa:

– Haluan näyttää omat taitoni. Sitten kun koittaa aika lähteä takaisin, niin koutsit joutuisivat Helsingin päässäkin miettimään uudelleen, että pitäisiköhän tämä äijä laittaa sittenkin kentälle.

Teräväinen pääsee näyttämään taitojaan heti keskiviikkona, kun Liigan runkosarjassa kolmantena majaileva Pelicans kohtaa Tampereella sarjakakkosen Ilveksen.

– Tiukkaa iltaa odotan. Siitä on pitkälti yli kuukausi, kun olen itse pelannut. Odotan itseltäni sitä, että saa hyvän tatsin alkuun ja selviää pelistä hyvin sen avulla, Teräväinen pohtii.

Puolustaja on pelannut HIFK:n väreissä alkukaudesta 15 ottelua tehoin 0+6=6.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.