Jarmo Kekäläinen ”etsintäkuulutettiin” – Patrik Laineen napannut osaaja ryösti kuulemma koko Winnipeg Jetsin

© Kuva: Getty Images

– Ikä 54 vuotta, sukupuoli mies, kansalaisuus Suomi…

Twitterissä leviää hervoton kuva ”etsintäkuulutetusta” Jarmo Kekäläisestä. Mies kuulemma on ryöstänyt äskettäin Winnipeg Jetsin, oheisen postauksen alareunassa lukee.

Kuvalla, ryöstämisellä viitataan tottakai viikonlopun puhuttavimpaan kiekkouutiseen. Patrik Laine siirtyi Jetsistä GM Kekäläisen johtamaan Columbus Blue Jacketsiin, ja samalla mukana tuli Jack Roslovic. Winnipegiin suuntasi juhannuksen 2016 kärkipään varauksiin Laineen tavoin lukeutunut Pierre-Luc Dubois.

Suomalaiset äänessä

Suomalaisväki on reagoinut sekin Laineen kauppaan Twitterissä laajalti.

– Jotenkin minulla on sellainen tunne, että Jampe narrasi tässäkin vaihtokaupassa sen suurimman ja parhaimman vonkaleen itselleen. Voi olla, että joskus myöhemmin puhutaan jopa ryöstöstä. Aika näyttää, Miska Peltoniemi arvelee.

– Eikö Laineella ole vähän sama ongelma Columbuksessa, kuin oli Jetseissäkin. Peliä tekevä, tähtitason leftin sentteri puuttuu. Luulen, että ei saanut sitä, mitä halusi, Eerik Lukkari puolestaan pohtii.

– En näe Tortorellaa ja Lainetta ihan tulevana avioparina. Toki CBJ:n oli päästävä Duboisista pian eroon ja Laine on sarjan TOP3-maalintekijä. Tosin ruokinta Columbuksessa ei välttämättä ole aivan Jetsin tasoa, nimimerkki Miro heittää.

– Uskon, että Laine jää Columbukseen. On yksinkertainen suomalainen jätkä, joka ei jaksa NHL-draamaa ja taustavääntöjä. Nyt voi suomeksi käydä Keklun kanssa läpi, mikä tilanne, ja keskittyä pelaamaan. YV-aikaa tulee pomminvarmasti. Se, että suhun luotetaan, merkitsee eniten, ”Tuomas” ennakoi.

LUE MYÖS:

”Näin rakennetaan joukkueita menestymään ja pudotuspeleihin” – Jets ei itke Patrik Laineen eikä Jarmo Kekäläinen Pierre-Luc Duboisin perään

Columbus Blue Jackets julkaisi kuvan: tällä pelinumerolla Patrik Laine pelaa

Winnipeg Jetsin kapteenilta mystinen kommentti – katuu käytöstään Patrik Lainetta kohtaan

Ei mikään ihannetilanne! Tällaisia senttereitä Patrik Laine saa vierelleen Columbuksessa

Jarmo Kekäläinen tempaisi NHL:ssä liipaisimesta – näin suomalaisvelho kommentoi tuoreeltaan Patrik Laineen hankintaa


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?