Edmonton-valmentaja valottaa: tätä hän haluaa nähdä Jesse Puljujärveltä supertähtien rinnalla

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärvellä koitti kissanpäivät NHL:ssä, kun hänet nostettiin pelaamaan Connor McDavidin ja Ryan Nugent-Hopkinsin rinnalle kakkosketjuun. Kolmikon peli näytti toimivan hyvin Winnipeg Jetsiä vastaan, ja Puljujärvi keräsi matsissa kauden toisen syöttöpisteensä.

Aiemmin kärkiketjuissa on pelannut duunarihyökkääjä Zack Kassian. Hänen pelaamiseensa ei kuitenkaan olla oltu tyytyväisiä. Puljujärvellä on siis mahdollisuus napata vakiorooli kahdessa tähtiketjussa.

Ennen Winnipeg-ottelua Edmontonin päävalmentaja Dave Tippett sanoi suoraan, millaista peliä hän haluaa nähdä Puljujärveltä.

– Jessen pitää pelata niin kuin Jesse osaa. Hänen ei pidä miettiä kahta kaveria vierellään. Kun pelaajan laittaa ketjuun, hänet laitetaan siihen sen vuoksi, mitä hän itse saa aikaan, Tippett sanoo.

– Tykkään hänessä siitä, että hän tekee paljon kiekonriistoja hyökkäysalueella karvaamalla ja kaksintaisteluissa. Hän pitää peliä hengissä ja luo maalipaikkoja. Jessen ei tarvitse muuttaa peliään, koska hän pelaa Connorin ja Nugen kanssa. Hänen täytyy pelata niin kuin tähänkin asti ja auttaa ketjua olemaan hieman tehokkaampi.


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?