Kanadan jääkiekkoliitto tiedotti keskiviikkona, että St. Louis Bluesin toimitusjohtaja Doug Armstrong vastaa Kanadan miesten jääkiekkojoukkueen kasaamisesta Pekingin Olympialaisiin.

Pesti on Armstrongin ensimmäinen koko joukkueen peräsimessä. Kanadalainen on toiminut apulaistoimitusjohtajana vuosien 2010 sekä 2014 Olympialaisissa.

– Olemme innoissamme tulevista Olympialaisista. Dougin sekä hänen tiimin johdolla pystymme kasaamaan joukkueen, joka kamppailee kultamitalista Pekingissä, Kanadan jääkiekkoliiton puheenjohtaja Tom Renney kommentoi tiedotteessa.

Armstrongin tiimi koostuu useasta NHL-toimitusjohtajasta sekä muista jääkiekon parissa työskentelevistä tekijöistä. Apulaistoimitusjohtajina toimivat Ron Francis (Seattle Kraken), Ken Holland (Edmonton Oilers), Don Sweeney (Boston Bruins)sekä entinen NHL-maalivahti Roberto Luongo. Kykyjenetsijöistä vastaa Scott Salmond.