Mediassa on ollut viimepäivinä väitteitä siitä, että Winnipeg Jetsistä Columbus Blue Jacketsiin siirtyneen Patrik Laineen ja tämän entisen joukkuekaveri Blake Wheelerin välit olisivat tulehtuneet Jetsissä totaalisesti.

Väitetään jopa, että kippari Wheeler sekä ykkössentteri Mark Scheifele olisivat keskenäät hiillostaneet ja härnänneet suomalaista.

– Jos olen pahoillani jostakin, niin ne koskevat vuosien varrella tapahtuneita turhautumisiani. Joka kerta kun kommunikoimme (Laineen kanssa), kyse oli positiivisista asioista. Ei ollut koskaan riitoja tai huutamista toisillemme. Ehkä olisin voinut kommunikoida hieman paremmin sen sijaan että turhauduin. En ollut koskaan kova Pattylle, kaukana siitä, Wheeler oli vastannut Sportsnetille.

Nyt kun Laine debytoi Blue Jacketsissa, ei hän ollut enää niin jäävi puhumaan aiheesta. Suomalaistykki antoi hänkin kyseisestä, kiekkokansaa kuohuttaneesta aiheesta.

– Turhautumistahan voi olla aina, mutta emme me minun mielestäni riidelleet tai tapelleet ainakaan niin isosti, Columbus-debyytissään 3-6-häviön Dallas Starsia vastaan kokenut suomalainen sanoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Wheeler yritti auttaa nuoria jätkiä, kuten minuakin. Minusta se oli hyvää settiä.

Laine pelasi Jetsissä viidellä kaudella kaikkiaan 330 ottelua yhteispistein 148+118=266 (+3).

LUE KESKIVIIKON NHL-JUTUISTA MYÖS:

Jopa liian tylyä tekstiä? Patrik Laine sätti Blue Jackets -debyyttinsä, persoonaluotsi John Tortorella puolusteli

Joko vihdoin olisi NHL-läpimurron aika? Jesse Puljujärven luotsilta maireaa puhetta maaleja latoneesta suomalaistykistä: ”On hienoa nähdä hänen kasvojen suuri hymy”

Kevin Lankinen venyi taas parhaimpaansa NHL:ssä, Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen jäivät nuolemaan näppejään

Noin! Jesse Puljujärvi onnistui avaamaan maalihanansa kunnolla NHL:n surkimusta vastaan komeilla taideteoksilla

Patrik Laineen Blue Jackets -debyytistä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa: Perustilastot karuihin lukemiin, hirmuminuutit kellottanut suomalainen otti kohtalokkaan jäähyn