KooKoon ulkomaalaisvahvistus Christian Thomas on aloittanut Liiga-uransa erinomaisesti. Kuudessa pelaamassaan Liiga-matsissa Thomas on nakuttanut tehot 4+2=6.

Thomas on pelannut urallaan myös NHL:ssä, mutta hän ei silti ole perheensä suurin kiekkostara. Hänen isänsä Steve Thomas pelasi komealla urallaan 20 kautta NHL:ssä ja iski 933 tehopistettä.

Isä Thomasilla on NHL-uran lisäksi toinenkin poikkeuksellinen saavutus. Hän esiintyi Youngblood-nimisessä Hollywood-elokuvassa, joka sijoittuu kiekkomaailmaan. Elokuvan tähtinä nähtiin muun muassa Rob Lowe ja Keanu Reeves.

Steve Thomas näytteli elokuvassa jääkiekkojoukkue Hamilton Mustangsin pelaajaa Jordea. Hän paljasti The Hockey Newsille, että action-tähti Keanu Reeves oli myös erinomainen kiekkoilija.

– Keanu oli hemmetinmoinen maalivahti. Hän tiesi, mitä teki jäällä. Hän hengaili meidän pelaajien kanssa. Pelasimme korttia yhdessä. Hän oli todella hauskaa seuraa, Thomas paljasti.

Elokuvan päätähti Rob Lowe ei sen sijaan ollut samanlainen tekijä kaukalossa.

– Laitoimme varusteita päälle, ja Rob Lowen pukivat vaatetuksesta vastaavat ihmiset ja he myös sitoivat hänen luistimensa. Katselimme toisiamme ja mietimme, että eikö hän osaa edes luistimiaan sitoa, Thomas kertoo.

– Sitten seuraavana päivänä Lowe puki omat varusteensa. Hän ei enää halunnut puvustuksen ihmisiä ympärilleen, kun aloimme hieman kuittailemaan hänelle.