HIFK nappasi lauantai-illan Liiga-kierroksella nihkeän 1-0-voiton sarjajumbo HPK:sta.

Helsinkiläisryhmän päästi lopulta pinteestä duunarihyökkääjä Juha Jääskä, joka osui ajassa 48.49.

HIFK oli ennen illan ainoata maaliaan nimekkäästä hyökkäysrosteristaan huolimatta ilman osumaa yli seitsemän erän ajan, tarkalleen 147 minuuttia ja 12 sekuntia.

Kyseessä on tilastoihin erikoistuneen #liigadata -Twitter-tilin mukaan kuluvan kauden hieman epäkiitollinen ennätys. Kärppien maaliton kausi kesti aiemmin sesongilla tasan kaksi minuuttia vähemmän.

#liigadata

@smliigadata
#HIFK pelannut nyt reilut 138 minuuttia tekemättä maalia, kauden ennätys on Kärppien 145:12, mikä on käsittääkseni myös #Kärpät-seuraennätys peliajassa ilman tehtyä #liiga-maalia.