Liigassa sijalla 11. majaileva ja tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Sport päästää kaksi pelaajaansa lainalle.

Vaasalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että Nuorista Leijonista tuttu hyökkääjä Eemil Erholtz ja puolustaja Niklas Nevalainen eivät jatka joukkueen mukana, vaan pelaajille etsitään lainaseuroja.

– Eemil Erholtzin rooli on alkukauden jälkeen pienentynyt koko ajan ja Niklas Nevalaisen rooli on puolestaan jäänyt pieneksi koko kauden osalta. Olemme yhdessä koittaneet löytää tilanteeseen ratkaisua ja lopulta päädyimme tähän. Kummallekin koitetaan löytää pelipaikka loppukaudeksi muualta, sanoo Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Samalla Jämsä kertoo, että joukkueeseen etsitään myös uutta vahvistusta.

– Seuraamme tiiviisti puolustajamarkkinoita ja pyrimme löytämään kriteereihimme sopivan vahvistuksen. Toki markkinat ovat pakkien osalta melko hiljaiset tällä hetkellä, mutta teemme koko ajan töitä asian eteen.