Nuoret Leijonat kunnioitti edesmennyttä Alexi Laihoa – Children of Bodom muisti joukkuetta upealla eleellä

© Kuva: Leijonat.fi

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue on saanut tuliaisia Children of Bodom –yhtyeeltä.

Suomen Jääkiekkoliitto kertoo verkkosivuillaan, että kaksi yhtyeen jäsentä on vieraillut liiton toimistolla tuomassa U20-joukkueelle Children of Bodom -aiheiset kirjat, pipot ja lapaset. Paikalla olivat Nuorten Leijonien päävalmentaja Antti Pennanen ja kapteeni Anton Lundell sekä Leijonien GM Jere Lehtinen.

Tuliaisillaan yhtye halusi muistaa Nuoria Leijonia, koska he kuuntelivat ennen MM-kisojen pronssiottelua Are You Dead Yet? -kappaletta. Kappaleella joukkue halusi kunnioittaa edesmennyttä Children of Bodomin Alexi Laihoa.

Laiho menehtyi 29. joulukuuta. Hän oli kuollessaan 41-vuotias.


PÄIVÄN VIHJE: FLORIDA PANTHERS – CAROLINA HURRICANES

Floridalla ja Carolinalla piisaa tulivoimaa! Nähdäänkö yöllä maalirikas kamppailu?