NHL-maailma kohahti tiistain vastaisena yönä pelatun kierroksen jälkeen Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorellan päätöstä penkittää tuore tähtihankinta Patrik Laine ottelun puolivälin jälkeen 3-2-voittopelissä Carolina Hurricanesia vastaan.

Suomalaisen kanssa samassa kaupassa Winnipeg Jetsistä saapunut Jack Roslovic uskoo Laineen ottavan penkityksen vastaan ammattimaisesti.

– Uskon hänen olevan yksi parhaista pelaajistamme heti seuraavassa ottelussa. Hän on kova poika, hän tekee vahvan paluun takaisin, Roslovic vastasi NHL:n lehdistötilaisuudessa kysymykseen Laineen penkityksestä.

Jenkkihyökkääjältä heruu ymmärrystä myös päävalmentajan päätökselle.

– Me kaikki tiedämme, että tämä saattaa tapahtua koska tahansa. Jos et ole pelin tasalla tai pelaa kovaa, tällaista tapahtuu. Hän (Tortorella) tulee sekoittamaan ketjukoostumuksia, eikä pelkää tehdä sitä. Olemme nähneet hänen tekevän sitä jo aiemmin. Uskoakseni hän haluaa löytää kaverit, jotka painavat kovaa hommia ja tehdä siten joukkueestamme paremman, Roslovic rauhoittelee tilannetta.

Laine on iskenyt neljässä Blue Jacketsin riveissä pelaamassaan ottelussa kolme maalia.