Peleille NHL:ssä äskettäin palannut Buffalo Sabres on joutunut tulemaan parissa edellisessä ottelussa toimeen ilman pakki Rasmus Ristolaista. Hän on NHL:n COVID-protokollalistalla, eli pelaaja ei saa osallistua joukkueen toimintaan, ennen kuin hänet on todettu negatiivisiksi ja poistettu listalta.

Buffalolla on tökkinyt iman Nuorten Leijonien vuoden 2014 finaalin jatkoeräsankaria, sillä ensiksi NY Islanders voitti 3-1 ja sitten 3-0. Ristolainen on pelannut edellisen kerran tammikuun lopulla New Jerseytä vastaan käydyissä tuplaotteluissa.

TBN Sportsin toimittaja Mike Harrington ei keksinyt Buffalon peleistä paljoakaan hyvää sanottavaa.

– Haluatteko minun löytävän lohdullisen puolen näistä kahdesta pelistä? Löysin yhden: Meidän ei pitäisi enää kuulla ”treidatkaa Ristolainen -huhuja”, toimittaja latasi.

Mike Harrington

@ByMHarrington
You want me to find silver linings from these two games? I got one: We shouldn't hear trade Ristolainen takes anymore.

Tästä voi siis päätellä sen, että Ristolaista kaivataan, no ainakin kymmenien tuhansien seuraajien Harrington mukaan takaisin.

193-senttinen ja 100-kiloinen suomalainen on luutinut tällä kaudella Buffalon takalinjoilla 10 pelissä tehoin 2+4=6 (+2).

– Meidän tekemisessä oli paljon hyvä juttuja, utta tiedän, ettei tuo ole sitä, mitä ihmiset haluavat kuulla. Teimme 120 minuutissa yhden maalin, mutta puolustamisessa olemme olleet riittävän vahvoja ollaksemme mukana peleissä, Sabres-tähti Taylor Hall sanoi seuran kotisivuilla.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Komea ilta: Ässissä loistanut tykki avasi maalihanat NHL:ssä – ja takasi samalla historiaa Janne Kuokkaselle

Ohhoh: Mikko Rantanen syötti historiallisen maalin, Nathan MacKinnon jo Peter Forsbergin rinnalle