Alkukauden Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason HockeyAllsvenskanin HC Vita Hästenin joukkueessa pelannut hyökkääjä Topi Nättinen (arkistokuvassa TPS-paidassa) palasi helmikuun alussa jälleen Liigaan.

26-vuotias Nättinen pelaa ainakin helmikuun ajan Tapparassa ottelukohtaisella sopimuksella.

– Olihan se hienoa, että parin kuukauden pelaamattomuuden jälkeen pääsi taas tositoimiin. Sopimus syntyi todella nopeasti, Tapparasta otettiin yhteyttä ja päivässä kaikki oli kunnossa. Sitten vaan Tampereelle ja karanteenin kautta peleihin, Nättinen muistelee Liigan nettisivulla.

Liigassa aiemmin kasvattajaseuraansa JYPiä, Jukureita, SaiPaa ja TPS:ää edustanut Nuorten maailmanmestari vuosimallia 2014 ei peittele innostustaan nykytilanteeseen.

– Siistiä on ollut, kun on päässyt pelaamaan Tapparan kaltaisessa huippuorganisaatiossa. Tässä on kun tätä touhua seurannut, niin ei tarvitse ihmetellä sitä, miksi Tappara on ollut viime vuosien kestomenestyjä. Meillä on ketju pysynyt samana ja siinä on ollut hyvä pelata, Nättinen kehuu.

Tapparan väreissä pelaamissaan viidessä ottelussa kaksi syöttöpinnaa kirjauttanut Nättinen ei vielä tiedä jatkostaan, kun nykyinen kontrahti umpeutuu.

– Tämä viikko on vielä sopimusta jäljellä. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, jatkuuko sopimus. Sen aika näyttää, Nättinen toteaa.