HPK tiedottaa nettisivullaan muutoksista joukkueessaan.

Hyökkääjä Jesse Mankisen sopimus on purettu osapuolten yhteisellä päätöksellä. 29-vuotias Mankinen pelasi kuluvalla kaudella loukkaantumisen vuoksi vain viisi ottelua ilman tehopisteitä.

Mankisen viime ajat ovat olleet vaikeita, sillä kaudella 2018-19 Pelicans-paidassa 57 ottelussa 39 (14+25) tehopistettä nakutellut taituri summasi viime kaudella 39 Liiga-ottelussa vain 11 (6+5) tehopinnaa ja siirtyi loppukaudeksi Sveitsin pääsarjaseura Davosin rivehin, jossa kuuden ottelun saldo oli kaksi syöttöpinnaa.

Maalivahti Joona Voutilainen on puolestaan vuokrattu loppukaudeksi KooKoohon.

Viime kaudella päävastuun HPK:n maalilla kantanut Voutilainen on pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan seitsemän ottelua murheellisin tilastoin. Sesongin torjuntaprosentti on 83,2 ja selän taakse on tehty keskimäärin 4,32 maalia ottelua kohden.