Nashville Predators on ilmoittanut lähes koko joukkueen olevan kaupan. Vaikka joukkueesta on kaupan Mikael Granlundin ja Erik Haulan kaltaisia nimiä, siirtomarkkinoilla ei ole ollut liiemmin kuhinaa. Ennen kuin nyt.

Granlund ja Haula eivät ole vieläkään herättäneet suuremmin kiinnostusta. NHL-toimittaja Elliotte Friedman paljastaa, että kova kuhina käy ruotsalaispuolustaja Mattias Ekholmin ympärillä.

Nimi, jolla on suurin vaikutus hänet hankkivaan joukkueeseen on Ekholm. Hän on nyt ykkösjätkä. Hän on isoin nimi siirtomarkkinoilla juuri nyt, Friedman kertoo.

30-vuotias Ekholm on luotettava peruspuolustaja, jolta löytyy myös pistepotentiaalia. Tällä kaudella hän on nakuttanut 22 ottelussa tehot 5+7=12.

Hintapyyntö on luonnollisesti kova. Friedmanin mukaan Nashville haluaa kaksi pelaajalupausta sekä ykköskierroksen varausvuoron. Hänen sopimuksensa vuosipalkka on edullinen 3,75 miljoonaa, ja kontrakti päättyy vasta 2022.

Monet seurat ovat osoittaneet kiinnostusta Ekholmia kohtaan. Boston Bruins ja Winnipeg Jets ovat olleet tiiviimmin ruotsalaisen perässä, mutta myös Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs ja Philadelphia Flyers ovat kiinnostuneita.