C More kertoi tiedotteessaan, että kanavan uusin sarja on jääkiekon Mestis. Sarjan näkyvyys sekä kiinnostavuus ovat kuulemma nousseet viime kausina, ja uuden sopimuksen uskotaan vahvistavan edelleen tätä kasvua.

– Uskon, että tulevan yhteistyön kautta pystymme palvelemaan kuluttajiamme entistä paremmalla sisällöllä. C More vahvana jääkiekkotalona on meille paras kumppani edelleen kehittämään Suomen viihdyttävintä lätkää, Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro kertoi.

– Näinä poikkeuksellisina aikoina mediatalojen merkitys korostuu entisestään tässä viihdeteollisuuden alassa. Yhteistyöllä luomme myös uusia edellytyksiä seuroillemme kehittää toimintaansa.

C Moren suoratoistopalvelun johtaja Saara Pekkonenkin osoitti innostuksensa Mestiksestä.

– Upeaa, että Mestis on jatkossa osa C Moren jääkiekkokattausta. Tuomme yhdessä Suomen kovimmat jääkiekkosarjat, Mestiksen ja Liigan, saman katon alle – luvassa on upeita kiekkoviikkoja täynnä korkealaatuista, viihdyttävää kotimaista lätkää!”