Suomalaisen äidin pojalta NHL:ssä tolkuton show – iski kuusi tehopistettä reilussa varttitunnissa

© Kuva: Getty Images

NY Rangers ja sen ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad järjestivät NHL:ssä näytöksen, mikä on todellakin kaikkea muuta kuin normaalia. Joukkue mätti Philadelphia Flyersia vastaan pelkästään toisen kaksikymppisen aikana tauluun luvut 7-0 ja ruotsalaishyökkääjä summasi tehot 3+3=6. Rangers voitti 9-0.

Rangersin ykkössentteri iski pisteet, kuusi sellaista, aikavälillä 21.38-38.47. Keskushyökkääjän saldo oli ennen torstaiyötä 3+8=11, mutta nyt Zibanejad nousi pistepörssissäkin kohisten käsittämättömällä tavalla.

– Jos kiekko ei ole halunnut mennä sisään, niin sitten se ei ole halunnut. Tämä ei ole ollut helppoa. Toki tämä oli vain yksi peli, mutta yleinen fiilis on ollut viime aikoina hieman parempi, ruotsalainen hymähti NHL:n nettisivuilla vaatimattomaan sävyyn.

Pelaajasta tuli NHL-historian toinen, joka on pystynyt latomaan kuusi pinnaa erään. Bryan Trottier onnistui aikoinaan samassa, mutta hänellä tempun tekeminen otti puolisentoista minuuttia pidempää (16.59-18.33).

Pudotuspelipaikoista kuuden pisteen päässä olevan Rangersin kahden ensimmäisen erän yhdeksän osumaa on sekin melkoinen harvinaisuus taalaliigassa. Rangers on vasta kahdeksas joukkue viimeisen 25 vuoden aikana, joka on pystynyt latomaan vähintään yhdeksän maalia kahden ensimmäisen erän aikana.

– Olen onnellinen niin kauan, kun me voitamme.

Ruotsalaismestari tarvitsi kuuteen pinnaan kokonaispeliaikaa 18 minuuttia ja sekunteja päälle. Laukaus oli tarkka, sillä maalia kohti hän ampui neljästi, pelin ykköstähdeksi ansaitusti valitun ruotsalaisen tehotilastoon puolestaan kirjattiin maaginen lukema +5.

Zibanejadilla on myös suomalaisia juuria, sillä pelaajan äiti on kotoisin Paltamosta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004