Tsekkiläinen iSport.cz-sivusto kirjoittaa, että Dominik Lakatos olisi matkalla maan pääsarjasta Suomeen ja Liigaan. Pelaaja edusti tällä kaudella Vitkovicea latoen 48 runkosarjan pelissä tehot 23+19=42 (0), viiden pudotuspeliottelun saldo oli 1+1=2 (-1).

Pistetykkiä huhutaan lähteen mukaan Ilvekseen. Saman lähteen mukaan Vitkovice puolestaan oli yrittänyt saada maalilleen Tappara-vahti Dominik Hrachovinaa, mutta turhaan.

Vitkovice sijoittui maan pääsarjan runkosarjassa kahdeksanneksi, mutta pudotuspelien avauskierroksella Kometa Brno juhli vieden ottelusarjan 3-2. Vitkovice oli ajanut runkosarjaysin ahdinkoon, kun se oli hurjastellut ottelusarjassa 2-0-johtoon.

Pitkin uraansa pisteitä siellä täällä ihan kelvolliseen tahtoon latonut Lakatos on Tsekin mestari keväältä 2016 ja NY Rangersin vuoden 2017 kuudennen kierroksen 157. varaus. Hän on edustanut maan eri ikäkausimaajoukkueita useaan otteeseen.