Liigassa tällä kaudella vaisusti esiintynyt ja pudotuspelien ulkopuolelle jäävä JYP on tehnyt tehnyt kiinnityksen maalivahtiosastolleen.

Jyväskyläläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt kaksivuotiseen jatkosopimukseen Niko Parkkisen kanssa. 21-vuotias maalivahti on pelannut tällä kaudella JYP-maalilla 12 ottelussa torjuntaprosentilla 88,8. Liiga-otteluiden lisäksi Parkkinen on pelannut lainalla Mestiksessä pelaavan SaPKon riveissä.

– Niko Parkkinen on lupaava isokokoinen (191cm) maalivahti ja uskomme hänen vielä pystyvän ottamaan isoja kehitysaskeleita omassa pelaamisessaan.

– Parkkinen on esiintynyt tällä kaudella pelaamissaan otteluissa hyvällä tasolla ja hänen kokonaisvaltainen suhtautumisensa pelaamiseensa ja itsensä kehittämiseensä on aina esimerkillistä. Luotamme siihen, että saamme Parkkisesta luotettavan maalivahdin JYPin maalinsuulle tuleville kausille, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran tiedotteessa.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Niko Parkkinen jatkaa JYPin maalinsuulla kaksi seuraavaa (2021-2022 ja 2022-2023) kautta! 🌪🏒

Lue lisää: jypliiga.fi/2021/03/niko-p…

#JYPliiga #NikoParkkinen #Liiga #Jyväskylä