NHL-sisäpiiritoimittaja: Mikael Granlund nousi NHL-mestarisuosikin ykköskohteeksi siirtomarkkinoilla

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin Mikael Granlund on NHL:n lähestyvän siirtotakarajan ylivoimaisesti kuumin suomalaisnimi.

TSN:n NHL-sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan suomalaistaituri on tällä hetkellä Toronto Maple Leafsin ykköstargetti siirtomarkkinoilla.

– Uskon, että Leafsin pääkohde on Nashville Predatorsin hyökkääjä Mikael Granlund, Seravalli kirjoittaa.

Siirron taustalla piilee kuitenkin pari isoa hidastetta. Granlundin olisi siirron toteutuessa lusittava ensin alta 14 päivän mittainen koronakaranteeni, mikä on luvassa jokaisen Yhdysvaltojen puolelta Kanadaan siirtyvän pelaajan kohdalla. Tämä tekee siirron kannattavuudesta entistä kyseenalaisempaa.

Samaan aikaan Predators on kuin varkain noussut takaisin pudotuspelikamppailuun, mikä saattaa hillitä seurajohdon haluja kaupata pois kärkipelaajiaan.

– Nashville epäröi hieman, sillä he eivät tiedä, onko Chicago Blackhawks yhä kisassa mukana. Näyttää siltä, että Nashville enemmänkin odottaa, mitä tapahtuu, eikä ole tästä syystä myymässä. Mikäli asioita ei tapahdu pian, Toronto harkitsee B-, C- ja D-suunnitelmiaan, Seravalli lisää.

Granlundin edustama Predators majailee tällä hetkellä keskisen divisioonan kuudennella sijalla, joskin sen piste-ero viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään Blackhawksiin on kutistunut vain neljään pisteeseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.