Vaasan Sport tiedotti kahdesta pelaajasopimuksesta. Juho Tommila ja Olli Vanttaja jatkavat kotkapaidassa tulevankin kauden. Tommilan sopimus on vuoden mittainen, ja Vanttajan ensi kauden optio käytettiin ja sitä saman syssyyn myös jatkettiin vuodella kauteen 2022-23 asti.

Tommila on Rauman Lukossa kiekko-oppinsa saanut 28-vuotias puolustaja, joka siirtyi Sportiin kesken kauden 2018-19 Porin Ässistä. 332 Liiga-ottelun kokemuksen lisäksi Tommila on edustanut myös maajoukkuetta alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2011. Tämän kauden 50 ottelua ovat tuoneet 184-senttiselle puolustajalle pisteet 4+9.

Vanttaja on 21-vuotias Oulun Kärppien kasvatti. Viime kaudella hänet valittiin A-junioreiden SM-sarjan kakkostähdistöön, minkä jälkeen matka jatkui täksi kaudeksi Vaasaan. 29 ottelussa on kertynyt tehot 0+2 ja plus-miinus on kolme pykälää plussalla.

Sportin kausi on ollut positiivinen, sillä se on suhteellisen tukevasti kymmenen parhaan joukossa. Paikalla pysyminen tarkoittaisi seurahistorian toista playoff-karsintapaikkaa.