Muutama päivä sitten Patrik Laine nähtiin kuiskuttelemassa Tampa Bay Lightning -tähti Steven Stamkosille. Laine ei ollut mikitettynä, joten kuiskauksen sisältö jäi katselijan mielikuvituksen varaan.

Kanadalaistoimittaja Brady Tretteneron jakaessa tapahtuneesta videon Twitteriin, pääsi sosiaalinen media valloilleen. Ehdotuksia tulvi satoja kappaleita, mutta eilen tullut ehdotus TikTokissa on kerännyt yli neljännesmiljoona katselukertaa. Videon näet tästä linkistä.

Videolla Laineen kommentiksi on valikoitunut hänen tunnettu kommenttinsa ”onpa vaikee peli”. Helpompaakin peli voisi 22-vuotiaalle tamperelaiselle olla, sillä 29 ottelussa pisteitä on tullut vain 14 kappaletta. Lainetta onkin penkitetty useampaan kertaan kesken pelin.

Helppoa ei ole joukkueellakaan, sillä peli ei luista Columbus Blue Jacketsilla ollenkaan. Viha huonoista esityksistä kohdistuu vahvimmin valmentaja John Tortorellaan, jonka toimia ihmetellään jatkuvasti penkityksistä omituisiin kommentteihin ja ketjuvalintoihin.

LUE MYÖS: Patrik Laineen ketjua uusittiin taas – vierelle nostettiin todellinen yllätysnimi