Patrik Laineen tähdittämän Columbus Blue Jacketsin tuska taalaliigassa kasvaa vain, ja maanantaiyönä tukkaa pöllytti Florida Panthers lukemin 3-0 päätähtenään tehot 1+1 tehnyt Aleksander Barkov.

Sinitakit laukoivat maalia kohti kelvolliset 32 kertaa, mutta viimeistely sakkasi urakalla. Joukkueen häviöputki kasvoi kolmeen, ja kahdeksasta edellisestä kamppailusta Columbus on onnistunu kairaamaan vain yhden voiton. Blue Jacketsin ero viimeiseen pudotuspelipaikkaan on nyt viisi pinnaa.

– Olimme pelissä mukana oikein, mutt annoimme heille pari ilmaista maalia. Emme ole joukkue, joka tekee viisi maalia peliin. Meidän on varmistettava varsinkin kolmansissa erissä, että lähestymme juttuja oikein – muuten pelien voittaminen on vaikeaa, Blue Jackets -luotsi John Tortorella pyöritteli NHL:n nettisivuilla.

Reilut 17 minuuttia pelannut suomalaistykki Laine jäi luonnollisesti pisteittä, ja maalia kohti hän ampui kahdesti. Tamperelainen on saalistanut kahdeksassa edellisessä ottelussa yhden syöttöpisteen.

Joukkueen luotsi Tortorellan jutut ja puuhat eivät taida miellyttää kansaa.

– Nuori Patrik Laine on menettänyt itseluottamuksensa. Tortorella nöyryyttää häntä, Laine on vielä nuori. Kasaa hänet, auta hänet takaisin! Lopeta olemasta niin pirun julma, yksi kirjoittaa.

SandyJB

@BernhardSandy
Young Patrick Laine has lost all confidence. He is being humiliated by Tortorella and even booed by the pumped in noise squad. He is young still. Build him up, help him out! Quit being so damn cruel.

– Tortorellalla on ollut paljonkin pelaajia, jotka ovat puhjenneet kukkaan, mutta jostain syystä tämä ei enää toimi, toinen näkee.

Truthfully, I think the #cbj have the horses to win and win soon. I think the coach isn't the right fit anymore. He helped bring this team to relevancy. There have been quite a few players who have blossomed under Tortorella. But for some reason, it isn't working anymore

– Koska Blue Jackets on yhtä lähellä 8. sijan Detroitia kuin 4. sijan Nashvillea ja heidän kymmenen pelin saldo on 3-6-1, olen yllättänyt, jos John Tortorella on Blue Jacketsin valmentaja ensi kaudella, eräs argumentti kuuluu.

Truthfully, I think the #cbj have the horses to win and win soon. I think the coach isn't the right fit anymore. He helped bring this team to relevancy. There have been quite a few players who have blossomed under Tortorella. But for some reason, it isn't working anymore