Synkkiä huhuja MM-kisoja ja NHL:ää kolunneen venäläiskonkarin kunnosta – kiidätetty teho-osastolle

© Kuva: www.hawk.ru

Avangard Omskin suunnalta kuuluu todella ikäviä uutisia. KHL:n välieriä pelaava joukkue tiedotti Aleksei Jemelinin päätyneen tehohoitoon.

Venäjällä pyörii huhuja Jemelinin vakavasta maksamyrkytyksestä, mutta Omskin mukaan mitään vahvistettua diagnoosia ei ole. Tällä hetkellä Omsk-kapteenin tila on tiettävästi vakaa.

Jemelinillä on takanaan kunnioitettava ura, sillä hänellä on MM-kultaa, -hopeaa ja kaksi -pronssia sekä alle 20-vuotiaiden kisoista MM-kultaa ja kaksi -hopeaa. 34-vuotias venäläispuolustaja on edustanut maataan viiden MM-kisaesiintymisen lisäksi myös World Cupissa ja olympialaisissa. NHL:ssä hän on edustanut Nashville Predatorsia ja Montreal Canadiensia lähes 500 ottelun verran.

Omsk on menossa vahvasti kohti KHL:n finaaleita, sillä se johtaa sarjaansa Ak Bars Kazania vastaan voitoin 2-0. Finaalipariksi näyttäisi tulevan TsSKA Moskova, joka johtaa SKA Pietaria otteluvoitoin 3-0. Jemelinin joukkuekavereita ovat muun muassa Oliwer Kaski ja Ville Pokka.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?