Suomalaistähti Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers etsii parhaillaan vahvistuksia NHL:n pudotuspelejä ajatellen.

NHL:n kärkisijoista monen vuoden sukelluksen jälkeen kamppaileva Panthers raivasi torstaina tilaa palkkakattoonsa kauppaamalla 3,5 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaavan Brett Connollyn Chicago Blackhawksiin. Samassa kaupassa vaihtoivat omistajaa myös HIFK-hyökkääjä Henrik Borgströmin pelaajaoikeukset. Kyseinen peliliike kielii vahvasti siitä, että Panthers toimistolla tehdään nyt tosissaan tilaa siirtotakarajan täsmävahvistuksia varten.

Eräs potentiaalinen vaihtoehto Panthersin siirtotakarajahankinnaksi on St. Louis Bluesiin täksi kaudeksi sopimuksen tehnyt Mike Hoffman. Kaksi edelliskautta Panthersissa ennen Blues-pestiään pelannut 31-vuotias laitahyökkääjä ei ole vastannut odotuksia uudessa seurassaan, jossa kanadalainen on iskenyt 36 peliin tehot 9+12=21. St. Louis Dispatchin mukaan viime peleissä ajoittain jopa katsomoon heivattu Hoffman saattaisikin olla siirtotakarajan potentiaalisin täsmävahvistus juuri Panthersin hyökkäyslinjoille.

Hoffman oli floridalaisseuran viime kauden kolmanneksi tehokkain pistelinko tämän nakuteltua 69 peliin komeat 59 (29+30) tehopistettä.

Kuluvan NHL-kauden siirtotakaraja umpeutuu tulevana maanantaina.