Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelataan jo pudotuspelejä, ja maanantaina puolivälierien toisessa osaottelussa voitosta kamppailivat Skellefteå ja Luulaja. Leijonien maailmanmestari Juhani Tyrväinen oli joukkueensa 3-2-voitossa esillä isosti.

Ottelusarjan 1-1:een tasoittaneen Luulajan hyökkääjä napautti toisessa erässä 0-1-osuman, ja avauserässä hän nousi esille valtavan töötin ansiosta. Pelaaja lähetti Phillip Brobergin Maata kiertävälle radalle lentäen itsekin komean kaaren.

TV4 Hockey

@TV4_Hockey
Här smäller det! Juhani Tyrväinen med en jättesatsning på Phillip Broberg.

Selostajakaksikonkin innostuneeksi saanut taklaus oli kovuudesta huolimatta kaikesta päätellen puhdas – tai ainakaan siitä ei jaettu minkään valtakunnan jäähyä, vaikka toinen erotuomari seurasi pommia lähietäisyydeltä.

Seinäjoelta ponnistanut hyvä kahden suunnan hyökkääjä on viimeistellyt kahdessa pudotuspeliottelussa tehot 1+0=1 (-3). Jäähyminuutteja on Tyrväiselle on kertynyt kaksi kappaletta.

Runkosarjan nelonen Skellefteå ja vitonen Luulaja kohtaavat vielä ainakin kolmesti, sillä tie välieriin aukeaa neljällä voitolla.