Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilu on tunnettu yllätyksenä tulevista pelaajakaupoista siirtoikkunoiden viime metreillä.

Maanantaina kaupan kohteeksi päätyi tällä kertaa muun muassa Anaheim Ducksin puolustaja Jani Hakanpää, joka lähti pikaisesti uuteen seuraansa Carolina Hurricanesiin.

– Kyllä se vähän yllätyksenä itselle tuli. Olin lounasta syömässä San Josessa, kun Ducksin GM:ltä tuli puhelu, että ollaan kaupattu sut Carolinaan, Hakanpää kertaa NordicBet Studion haastattelussa.

– Oikeastaan sen jälkeen on ollut aika hurlumheitä. Sen jälkeen olin pari tuntia puhelimessa eri ihmisten kanssa, kun Carolina koitti järkätä, miten saavat mut ja kamat sinne.

– Oltiin tosiaan San Josessa, ja mulla oli mukana vain pieni käsimatkatavara, kolmen päivän reissulle olin pakannut… Hetkeksi tuli semmoinen, että mitäs nyt, Hakanpää naurahtaa.

Seurat järjestivät kaiken ammattimaisesti, mutta Hakanpää suitsuttaa myös puolisonsa panosta.

– Täytyy vaimolle antaa kunniaa, hän on pakannut kaikki meidän kamat Anaheimissa ja hoitanut asunnot, kalusteet ja muut järjestely. Itse painelin suoraan tänne, Hakanpää hymyilee.

Hakanpää paljastaa haastattelussa myös, että Hurricanesin Sebastian Aholla oli oma osuutensa siirrossa, kun häneltä oli kyseltiin muun muassa sitä, että sopisiko puolustaja persoonaltaan joukkueeseen.

Voit halutessasi katsoa haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet