NHL-peluri pystyi ihmeelliseen temppuun ilman Roope Hintziä – aiemmin samanlaiseen tehoiluun on kyennyt vain Jere Lehtinen

© Kuva: Getty Images

Roope Hintzin vierellä hyvää jälkeä tehnyt Dallas Starsin Jason Robertson pelaa NHL:ssä mahtavaa tulokaskautta, ja yhdysvaltalaispelaaja on nakuttanut kauden 40 ottelussa komeat tehot 14+21=35 (+17). Arcadiassa syntyneen pelaajan pisteistä kaksi (1+1) syntyi viime yön 5-2-voitossa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Roberton on nyt viiden pelin pisteputkessa toisen kerran tällä kaudella ja samalla urallaan. Hänestä tuli vasta toinen tulokas seurahistoriassa, joka on pystynyt useampaan vähintään viiden pelin pisteputkeen runkosarjoissa. Aiemmin temppuun pystyi muuan Jere Lehtinen Starsin seurahistorian alkuaikoina 1995-96.

Viime yönä jenkin piti tulla toimeen ilman loukaantunutta Hintziä.

Dallas on keskisessä divisioonassa nyt ensimmäisellä putoajan paikalla viidentenä, mutta toisaalta viimeinen jatkopaikka on vain pinnan päässä – ja sen sijan Nashville Predators on pelannut kaksi ottelua Starsia enemmän.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Hänestä tuli vasta toinen tulokas seurahistoriassa, joka on pystynyt useampaan vähintään viiden pelin pisteputkeen runkosarjoissa

Tuukka Raskille vihdoin kauden ensimmäiset nollat – suomalaisdebytantti hakkasi päätään muuriin

Voi kurjuus: Miro Heiskasesta ja Roope Hintzistä kummastakin ikäviä uutisia


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille