Ruotsalainen HockeyNews-sivusto kirjoittaa, että SHL-joukkue Örebrota edustavan tähtisentteri Robert Leinon käsi on murtunut, ja pelurin kausi on täten paketissa käden tavoin. HPK:n kevään 2019 Suomen mestarin käsi kipsattiin Ruotsin pääsarjan ensimmäisessä välierässä tapahtuneen onnettomuuden seurauksena.

Leino ei pystynyt pelaamaan toista Växjö-peliä, ja sittemmin kävi selväksi se, ettei suomalainen pelaa enää koko kaudella.

Leino takoi tällä kaudella 50 runkosarjan pelissä tehot 15+18=33 (+14), viiden pudotuspeliottelun saldoksi jäi 1+2=3 (+4). Nuorten eri ikäkausimaajoukkueita edustanut suomalainen on pelannut Leijonissa vasta muutamia matseja, mutta periaatteessa hän olisi voinut terveenä ollessaan olla yksi vaihtoehto jopa MM-kisoihin Suomen joukkueen keskikaistalle.

Runkosarjan kutosen Örebron ja sen voittaneen Växjön välinen semifinaalisarja on voitoissa 1-1. Finaalipaikka irtoaa neljällä voitolla.