Suomalaisvalmentaja Antti Törmänen (arkistokuvassa) sairastui viime kesänä syöpään, mutta 50-vuotias espoolaislähtöinen luotsi on nyt selättänyt taudin. Upeasta uutisesta kirjoitti sveitsiläinen Blick.

Törmänen on toiminut NLA-joukkue EHC Biel-Biennen päävalmentajana yhtäjakoisesti kaudet 2017-20, ja pesti katkesi viime syksynä taudin takia. Nyt suomalaisluotsi palaa paikalleen lähteen mukaan, ja päävalmentajan paikalla ollut Lars Leuenberger jättää viran.

Lähde kertoi, että vielä kuukausi takaperin kyseiset skenaariot, tai ainakin Törmäsen paluu vaikutti lähinnä utopialta.

Ilman suomalaisluotsia pitkään pelannut Biel sijoittui NLA:n runkosarjassa seitsemänneksi yltäen pudotuspeleihin ja niiden avauskierrokselle. Siellä tie nousi pystyy kymppisijan Rapperswiliä vastaan, joka on rynninyt sarjassa sensaatiomaisesti jo välieriin saakka.

Joukkueeseen kuuluu ensi kaudella Törmäsen lisäksi ainakin maailmanmestarihyökkääjä Toni Rajala.