Liiga-seura Vaasan Sport rakentaa mielenkiintoista nippua tulevaa kautta ajatellen.

Sport tiedotti vappuaattona solmineensa 1+1-vuotisen sopimuksen SHL-seura Djurgården IF:ää viimeiset yhdeksän kautta edustaneen ja seuran kulttipelaajaksi tuona aikana nousseen hyökkääjä Henrik Erikssonin kanssa.

Eriksson on kuulunut Djurgårdenin kapteenistoon viimeiset seitsemän kautta. 31-vuotiasta laitahyökkääjä kuvaillaan Sportin tiedotteessa työteliääksi hyökkääjäksi, joka on noussut vuosien varrella tukholmalaisseuran fanien ehdottomaksi suosikkipelaajaksi.

– Henrik Erikssonissa on paljon samaa kuin Sebastian Stålbergissa – kova työmies, jolla on potentiaalia myös tuloksentekoon. Johtaja ja joukkuepelaaja, joka on käsittämättömän kova tekemään töitä joukkueen eteen. Alivoimaspesialisti, joka sopii hyvin sapluunaamme, Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kuvailee tuoreinta kiinnitystään.

184-senttinen ja 97-kiloinen konkarihyökkääjä merkkautti tällä kaudella 52 SHL:n runkosarjapelissä tehot 1+6=7.