Kiekkojännärit seuraavat tällä hetkellä silmä kovana käynnissä olevia alle 18-vuotiaiden MM-kisoja, jossa nähdään useita tulevia NHL-tähtiä.

Venäjän joukkueessa pelaava umpitaitava Matvei Mitshkov on rikkonut kotimaassaan jo useita ennätyksiä, ja 16-vuotiaasta hyökkääjästä odotetaankin tulevaisuuden kärkivarausta NHL:ään.

KHL.TV:n asiantuntija Sergei Gimajev latasi kovan arvion vasta 16-vuotiaasta talentista.

– Mitshkov on periaatteessa vahvin pelaajamme. Tällä hetkellä hän esittää selvästi ikäistään kypsempiä otteita. Juuri nyt hän vaikuttaa pelaajalta, josta voi kasvaa seuraava Aleksandr Ovetshkin. Ovetshkin esitti korkeatasoista peliä juniorikisoissa – ja Matvei tekee tällä hetkellä samoin, asiantuntija puntaroi.

Mitshkov on ehtinyt väläyttämään taitojaan meneillään olevissa U18-kisoissa mm. Saksaa vastaan tekemällään ilmaveivimaalilla (video alla). Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa alaikäisenä pelaava supertalentti on iskenyt Venäjän kolmessa U18-pelissä hirmutehot 6+1=7.

Another lacrosse style goal! @russiahockey Matvei Michkov brings the puck up and over to put Russia up 2-0! @deb_teams #U18Worlds