Tampereen Ilves julkisti tänään peräti viisi uutta vuoden mittaista pelaajasopimusta.

Tšekin maajoukkueessa urallaan neljä ottelua pelannut Marek Langhamer siirtyy Ilvekseen KHL-seura Amur Habarovskista. Viime kaudella hän torjui venäläisjoukkueen maalilla 27 ottelua torjuntaprosentilla 91,6.

– Meillä on kovat odotukset hänestä. Langhamer on koko sarjan mittakaavassa kärkihankinta, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo seuran nettilähetyksessä.

Kuopion KalPasta Ilvekseen siirtyy unkarilainen Balázs Sebők. Hänellä maaotteluita Unkarin väreissä on kertynyt peräti 65 kappaletta. KalPassa viime kaudella hän pelasi 56 ottelua ja nakutti 33 pistettä.

– On erittäin suuri kunnia pukea Ilveksen pelipaita päälle, Sebők kommentoi siirtoaan lähetyksessä.

Ilvekseen hankittiin myös Ruotsin nuorisomaajoukkueita edustaneet puolustajat Simon Johansson ja Leo Lööf. Tamperelaisten maalivahtiosastoa vahvistaa ensi kaudella myös nuori venäläisvahti Vadim Žerenko.