Aleksander Barkovin ja tämän kipparoiman Florida Panthersin haaste NHL:n pudotuspeleissä on koventumassa kertalaakista kauttaaltaan. Taalaliigan nettisivuilta nimittäin kävi selväksi, että pantteripaitojen pudotuspelien 1. kierroksen vastustaja Tampa Bay Lightning on saamassa kaksi hirvittävää vahvistusta peleille pian.

Edellisen kerran huhtikuussa pelannut Steven Stamkos (38 ottelua) ja askissa viimeksi viime kaudella nähty Nikita Kutsherov (0) ovat pelanneet tällä kaudella NHL:ssä yhteensä vain 38 matsia, mutta nyt puskaan paistaa aurinko ja kirkkaasti.

Stamkos on kärsinyt alavartalovammasta, Kutsherov puolestaan kävi lonkkaleikkauksessa tämän kauden alla vuoden 2020 loppupuolella.

– Ukot näyttävät nyt hyviltä, joten kaikki merkit viittaavat siihen, että he ovat pian kokoonpanossa, päävalmentaja Jon Cooper oli kertonut.

Tampa-pelaaja Ryan McDonagh painotti sitä, että etenkin koko kauden pelaamatta olleen venäläisen Kutsherovin olemuksesta taitaa näkyä kaipuu peleille.

– Sen äijän intohimo lajia kohtaan on melko uskomatonta, jenkkipakki hymähti.

Pudotuspelipaikka on Panthersille historiallinen, kun se ylsi ensimmäisen kerran toistamiseen peräkkäin jatkoon vuosikausiin.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Huikeaa! Mikko Rantanen voitti Coloradon pistepörssin ja joukkue NHL:n runkosarjan