Niklas Hagman paljasti NordicBet Studiossa, että hän pyrki uransa loppuvaiheessa kahdesti HIFK:hon, mutta kummallakaan kerralla siirto ei lopulta toteutunut.

Entinen huippuhyökkääjä palasi NHL-uransa jälkeen takaisin Suomeen ja siirto helsinkiläisseuran riveihin näytti jo mahdolliselta, mutta HIFK päätti värvätä kaksi muuta pelaajaa.

– Olivat he kiinnostuneita, mutta silloin oli myös Peltosen Ville ja Salmelaisen Tony. Ja he sanoivat, että ainostaan kaksi voi signata. Tony ja Ville signas, niin mulle ei enää ollut tilaa.

– Sit tuli vielä sellainen fiilis, että kyllä mä haluan pelata ja menin Ässiin. Se osoittautui sitten sellaiseksi ihan nappivalinnaksi. Pääsi paljon pelaamaan ja olisko ollut 40-50 peliä ja parisen kymmentä maalia, Hagman muistelee.

Huikeat otteet eivät menneet myöskään HIFK:lta ohi. Hagmanin mukaan helsinkiläisseura alkoi tavoitella hyökkääjä riveihinsä, mutta matka jatkui seuraavalla kaudella KHL:ään ja Jokereihin.

– Sitten alettiin IFK:sta soittelemaan, että tulisitko tänne pelaamaan. Ja olin vähän sillein, että te ette uskoneet muhun tai halunneet mua sinne, Hagman kertoo.

Jokereissa kokenut hyökkääjä viihtyi puolestaan kahden kauden ajan, ennen kuin tie vei vielä uudestaan Liigaan. Hagman pelasi viimeisellä kaudellaan Kärpissä ja HPK:ssa, mutta olisi halunnut päättää uransa HIFK:ssa ”lähes ilmaiseksi”. Tässä vaiheessa helsinkiläisseura ei ollut kuitenkaan enää kiinnostunut.

Voit kuunnella Hagmanin tarinan kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet