Joko taas tulee karu pettymys? Aleksander Barkovin johtama Florida ajatunut todella tukalaan rakoon NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov laumoineen on ajautumassa NHL:ssä todella ahtaaseen rakoon. Keskisessä divisioonassa kolmanneksi sijoittunut Tampa Bay Lightning on ottanut pudotuspelien avauskierroksen avausparissa jo kaksi kiinnitystä pykälää paremmalta sijalta jatkopeleihin lähteneeltä pantteripaitaiselta nipulta.

Voitoista tuo toinen tuli keskiviikkoyönä taas Floridan kotikentällä, ja nyt numeroin 3-1. Hallitsevan mestarin yksi hahmoista on ollut juuri pudotuspeleihin palannut Nikita Kutsherov, joka summasi toisessa osassa yhden syöttöpinnan alustaen tärkeäaksi muodostuneen voittomaalin.

Peluri on ollut pantteripaitojen suurin kiusankappale, ja pudotuspeleissä hän on mättänyt jo tehot 2+2.

Venäläisvirtuoosi missasi terveyshuolien takia koko runkosarjan, ja nyt juuri tosipelien alla todeksi käynyt paluu on ihmetyttänyt taalaliigan seuraajia enemmän ja vähemmän. Pitkäaikaisloukkaantunut Kutsherov tuli mukaan, vaikka joukkueen palkkakatto ylittyy. Kuin kruununa, lisäksi pitkään sivussa oli myös Steven Stamkos, joka iski toisessa osassa kuitenkin yhden häkin.

Kutsherovin tapausta miettiessä tarina on jopa kestämätön ainakin näin suomalaislasien läpi tarkasteltuna.

Barkov oli luvannut pelin jälkeen, ettei taistelu ole ohi. Joukkue antaa edelleen jatkossa kaiken, ja Panthers nauttii pudotuspeliajasta. Lisäksi suomalainen kiitteli Floridan kotihallille päässeitä faneja.‌

Ottelusarjan kolmas koitos pelataan perjantaiyönä Tampan kotihallissa. Barkov ja toista kertaa putkeen pudotuspeleihin yltänyt Florida tarvitsevat voiton, tai jatkuva pettymysten kierre on turhan lähellä jatkumistaan.

LUE NHL:N KESKIVIIKON JUTUISTA MYÖS:

Kasperi Kapanen taas tehoille NHL:n pudotuspeleissä – suomalainen nosti itsensä ainutlaatuiseen pisteputkeen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.