Jääkiekon MM-kisoissa nähtiin pohjoisamerikkalaisten kohtaaminen, kun Kanada ja Yhdysvallat ottivat toisistaan mittaa sunnuntai-illan ottelussa. Yhdysvallat oli parempi peräti 5-1.

Ottelun tehokkaimpia pelaajia olivat kaksi maalia viimeistellyt Trevor Moore sekä tehot 1+1 mieheen iskeneet Jason Robertson ja Adam Glendening.

Kanada onnistui myös maalinteossa kertaalleen kolmannessa erässä, kun Maxime Comtois kavensi tilanteeksi 1-4. Maali oli Kanadalle ensimmäinen koko turnauksessa. Ennen sitä joukkue pelasi peräti 111:35 minuuttia ilman täysosumia.

Kahden pelatun ottelun jälkeen Yhdysvalloilla on kasassa kolme pistettä, kun taas Kanada on vielä nollilla. Yhdysvallat kohtaa seuraavaksi Kazakstanin tiistaina, Kanada pelaa jo huomenna maanantaina Saksaa vastaan.

Katso Glendeningin tekemä voittomaali alta tai täältä.

USA extends their lead 2-0 with a Clendening 🚀 from the point! 🇺🇸