Tshekki kaatoi Ruotsin jääkiekon MM-kisojen A-lohkon ottelussa maalein 4–2. Tappio pudotti Ruotsin lohkojumboksi. Tshekki sen sijaan nousi viimeiselle pudotuspelipaikalle.

Tshekin voittomaalin iski kolmannessa erässä Rauman Lukossa Suomen mestaruutta juhlinut Lukas Klok.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

3 straight goals in 8 minutes. @narodnitym takes the lead. Wow!💪🇨🇿 #SWECZE #IIHFWorlds

Ruotsi johti ottelua vielä kolmanteen erään lähdettäessä 2–0. Tshekin viimeinen osuma syntyi tyhjään ruotsalaismaaliin.

Ruotsin ja Tshekin piste-ero on vain kaksi pistettä. Ruotsia kummittelee kuitenkin loppuohjelmassa vielä ottelu Venäjää vastaan.

Ja keskinäinen ottelu viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävän Tshekin kanssa on jo pelattu.

Ruotsi ja Tshekki ovat päässeet joka kerta MM-kisojen pudotuspelivaiheeseen, kun MM-kisoissa on ollut käytössä pudotuspeliformaatti.