Kanada ja Kazakstan järjestivät jännittävän alkusarjakamppailun jääkiekon MM-kisoissa. Kanada voitti ottelun lopulta maalein 4–2 ja säilytti oljenkortensa pudotuspelipaikkaa ajatellen.

Alku näytti Kanadan kannalta hyvältä. Andrew Mangiapane onnistui avauserässä maalinteossa ylivoimalla. Toisen erän alussa Adam Henrique siirsi Kanadan jo 2–0 johtoon.

Kazakstan oli kuitenkin jälleen sitkeä. Nikita Mikhailis kavensi ensin toisen erän osumallaan eron vain maaliin.

Kolmannen erän alussa sama mies toi Kazakstanin jo tasoihin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nikita Mikhailis is in one tonight 👀

His second of the game ties it 2-2! 🇰🇿🇨🇦

Buckle up folks… #KAZCAN #IIHFWorlds

Kanadan nuorisotähti Cole Perfetti astui esiin kreivin aikaan. Noin kahdeksan minuuttia oli pelattu kolmatta erää, kun nuorukainen vei Kanadan jälleen johtoon.

Viimeinen osuma syntyi tyhjiin aivan ottelun lopussa.

Kanada on B-lohkossa kuudentena kuudella sarjapisteellä viiden pelatun ottelun jälkeen. Kazakstanin sijoitus on viides ja pisteitä se on kerännyt seitsemän.

Neljä parasta joukkuetta jatkaa lohkosta pudotuspeleihin.